Tandblekning tills bussen kommer!

Glömmer att jag måste blogga hela tiden hehe (ska bli bättre ) va i allafall i stan men hann inte med så mkt men köpte Tandblekning och lite deo medans jag vänta på bussen , det var lite kallt att vänta 10min på bussen så jag sprang in i Åhléns istället bra time killer !


Vaken !

Vaknade precis och ska äta frukost lite snabbt o sen byta om och åka in till stan med Anelja nu när vädret är så fint också ! Se yaah biaatches


Mänsklig igen !

idag har jag inte gjort särskilt mkt var i Vällingby på salongen och fixa mina ögonbryn och gjorde lite små shopping ! Imorgon får de bli lite till och förhoppningsvis får jag någon drop in tid för mina naglar ! See ya biaatches!


Nya läppar !

Nu blir det blogg Times' igen har vet sjuk ett tag men nu är jag frisk så passade på att fixa lite större läppar känns som att de va länge sen jag använde fillers , går då klart alltid till Adam och Eva kliniken hos bästa Natalie !, gjorde även lite i kinderna med , sen köpte jag även ett tio pack lös fransar och ögonfrans lim yeey ! Var länge sen ja använde det me Loves !


RSS 2.0